YY lashes

YY lashes er til dig dig gene vil have lidt ekstra volume på dine vipper.  De er gode til at skabe et fyldigere look, især hvis du har mellemrum mellem dine egne vipper eller måske ikke har så tætte vipper selv. 

YY lashes kan fåes med op til 5 faner på, og er 0,07 i tykkelsen, er ultra bløde og lette og ødelægger derfor ikke dine naturlige vipper.

Det er vigtigt at de påsatte vipper bliver plejet korrekt efter påsætningen og det anbefales ikke at gå i bad, sauna, svømmehal eller svede i 24 timer efter påsætningen så limen kan hærde 100%. Vipperne skal rensens hver dag med lash shampoo der påføres forsigtigt med den rensende børste der følger med, hvorefter man forsigtig skylder efter med vand.

Kan købes i klinikken for 199 kr.

Holbarheden af eyelashexstensions er forskellig fra person til person. Det afhænger af vedligeholdelse samt ens egen vippecyklus. Det anbefales at få vipperne fyldt op hver 2-3 uge for at få et mere ensartet udseende og så man kan holde øje med hvordan ens egne vipper har det. Det kan være en fordel at bruge vippe serum samtidig.

Mød venligst op uden make up. Dine vipper skal være rene.

Behandlingen tager ca 1,5 time.