Hybrid lashes

Hybrid lashes er en blandig af single og volume vipper. Det er til dig der ønsker lidt mere fylde end hvad single vipper kan gøre alene, men stadigvæk ønsker et naturlig og let fluffy look. Der biver sat ca 50% af hver metode på. Du kan bruge denne metode hvis du ikke har så mange vipper, da volumen giver et udtryk af mange flere vipper.

Det er vigtigt at de påsatte vipper bliver plejet korrekt efter påsætningen og det anbefales ikke at gå i bad, sauna, svømmehal eller svede i 24 timer efter påsætningen så limen kan hærde 100%. Vipperne skal rensens hver dag med lash shampoo der påføres forsigtigt med den rensende børste der følger med, hvorefter man forsigtig skylder efter med vand.

Shampooen kan købes i klinikken for 199 kr.

Holbarheden af eyelashexstensions er forskellig fra person til person. Det afhænger af vedligeholdelsen samt ens egen vippecyklus. Det anbefales at få vipperne fyldt op hver 2-3 uge for at få et mere ensartet udseende og så man kan holde øje med hvordan ens egne vipper har det. Det kan være en fordel at bruge vippe serum samtidig.

Mød venligst op uden make up. Dine vipper skal være rene.

Behandlingen tager ca 1,5-2 timer.