Powderbrows PMU

PMU som står for permanent make up, er i virkeligheden kun semmipermanent, da farven bliver lagt i det øverste lag i huden, i modsætning til en rigtig tattoo der går noget dybere ned og er blivende. I det øverste lag af vores hud udskiftes cellerne hele tiden, dvs. at din semmipermanente tattoo skal tegnes op ca. en gang om året, da den automatisk vil fade ud pga. celleudskiftning og især UV stråler fra solen.

Powderbrows, er en behandling til dig der er træt af at skulle farve, tegne og rette bryn hele tiden. Er dine bryn uens, er denne behandling også en fordel. Dine bryn kan også se mer fyldige ud.

Powderbrows kan give, alt efter ønske,  en blød skyggeligende effekt bag dine engen naturlige bryn, og bliver lavet med maskine.

Alt foregår i samarbejde med dig og under ordnene forhold. Der bliver ikke lavet noget uden dit samtykke. Vi snakker form og farve og du får en plejende cream og vejledning med hjem efter behandlingen. Du er velkommen til at kontakte klinikken og komme til en uforpligtende samtale inden du beslutter dig for at få lavet permanent makeup.

Behandlingen tager 2 timer.