Eyeliner

PMU som står for permanent make up, er i virkeligheden kun semmipermanent, da farven bliver lagt i det øverste lag i huden, i modsætning til en rigtig tattoo der går noget dybere ned og er blivende. I det øverste lag af vores hud udskiftes cellerne hele tiden, dvs. at din semmipermanente tattoo skal tegnes op ca. en gang om året, da den automatisk vil fade ud pga. celleudskiftning og især UV stråler fra solen.

Eyeliner er til dig der er træt af at brug tid på at ligge eyeliner hver dag. Med  eyeliner tilpasset dit øje, hvad enten den skal være lille og fin eller du ønsker mer volume, slipper du for at skulle bruge tid hver morgen.

Ønsker du ikke en alt for synlig eyeliner, kan man lave en vippefortætning, der er en tynd streg der ligger lige over din vippekant og syner dine vipper tættere.

Alt foregår i samarbejde med dig og under ordnene forhold. Der bliver ikke lavet noget uden dit samtykke. Vi snakker form og farve og du får en plejende cream og vejledning med hjem efter behandlingen. Du er velkommen til at kontakte klinikken og komme til en uforpligtende samtale inden du beslutter dig for at få lavet permanent makeup.