Mesoterapi

Mesoterapi med Frech Vitamin er yderst effektiv. Frech Vitamin reducerer rynker, forbedrer hudens tilstand og gør huden fasterer.

Ved at tilfører et næringskompleks bestående af vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioxidanter med små lette stik i hudens overflade, opretholder den hudens fugtballance og stimulerer hudens genopbygning (kollagensyntesen).

Effekten af behandlingen ses med det samme. Det anbefales at få 3-5 behandlinger, alt efter hudens tilstand, for at få en længervarig effekt. Holdbarheden af et kur forløb er ca. 6 måneder, derefter anbefales det at få en behandling hver 1/2 år, efter hudens behov, for at opretholde fugt og vitamin balancen i huden.

Du kan vælge at tilkøbe en peeling i forbindelse med en mesobehandling. Den vil booste din behandling og give dig en bedre opstart.

Mesoterapi til dig, der ønsker en yngre og fastere hud på en naturlig måde uden brug af kirurgi.

Du starter med at få renset hude, derefter kommes Frech Vitamin på. Du får derefter en antiage maske på og til sidst en kølende creme med solfaktor 50 i.

Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.

Det er vigtig at forstå at Mesoterapi og Mesopeel er en klinisk behandling og kan ikke samlignes med en almindelig ansigtsbehandling.

Behandlingen tager ca 1 time.