MesoPeeling

Mesopeel er til dig der ønsker at forbedre din huds skønhed.  Behandlingen kan anvendes som enkelt behandling eller i forbindelse med BB Glow eller Mesoterapi, da den virker som en booster.

Mesopeel er ideel til reducering af acne og uens hud (solskader). Den fjerner effektivt hudes døde hudcelle og på den måde stimulerer man huden til regenerer nye hudceller, collagen og hyaluronsyre. Samtidig med at de yderste hudceller nedbrydes, fremskynder man hudens naturlige foryngring indefra, og du får dermed en yngre, mere glansfuld og friskere hud.

Du starter med at få renset huden, derefter kommes Mesopeel på. Under selve peelingen vil huden prikke og føles varm, men dette kan køles ned med en vifte. Du får derefter en antiage maske på og til sidst en kølende creme med solfaktor 50 i. Din hud kan blive rød efter en behandling, men går væk igen i løbet af få timer, så du kan sagtens tage på job igen.

Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen og undgå solen helt de første 14 dage. Brug høj faktor!

Det bedste resultat opnåes ved 4-6 behandlinger med 10 dages intarval.

Det er vigtig at forstå at Mesoterapi og Mesopeel er en klinisk behandling og kan ikke samlignes med en almindelig frugtsyrebehandling.

Behandlingen tager ca. 45 min.