Non-Laser

Non-laser udføres med samme maskine som permanent makeup. Denne behandling fjerner uønskede tatoveringer eller permanent makeup. behandlingen foregår kun i det øverste lag af huden, med en PH neutral væske.  Denne væske trænger selv ned i selve pigmenten og nedbryder indkapslingen af pigment, samt opløser krystalliseringen. Derefter trænger pigmenten selv op til hudens overflade.

Non-Laser fjerne en procentdel af pigmenten og der skal som regl flere behandlinger til alt afhænging af hvor gammel og dyb nede din tattoo ligger i huden. Som udgangspunkt fjernes 20% ved hver behandling.

Ved Non-Laiser undgår du, som ved laser behandlinger,  at pigmenten knuses, og derved bliver transporteret ud i dit lymfesystem, da pigmentet ved Non-laser bliver indkapslet og transporteret ud af huden i forbindelse med en sårskorpe. Der er mindre chance for arvæv, og det er muligt at fjerne alle farver selv dem der er beskyttet imod laser.

Der må ikke kløes eller pilles i de sårskorper der kan forekomme. Undgå solen 14 dage efter en behandling. 

Behandlingen kan gentages 3 uger efter 1. behandling.

Gravide frarådes behandlingen, og hvis du lider af kroniske hudsygdomme, hjerte-/karsygdomme og tager blodfortyndendemedicin, er diabetikere eller har immun sygdomme kræves lægelig accept.